11 Eylül 2013 Çarşamba

PAÇANGA BÖREĞİ

                                                            
                                                                           MALZEMELER

 

domatesin kabuklarını soyup(çok sulu ise suyunu biraz alıp)ince ince doğruyoruz,yeşil biber ve maydanozuda ince ince doğruyoruz.kaşarı rendeliyoruz ve pastırmayıda doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.üçgen şeklinde kestiğimiz yufkamıza bir yemek kaşığı koyup sigara böreği gibi sarıyoruz.kızgın yağda kızartıp,sıcak servis yapıyoruz.

 

 

 
  
DİPNOT: ben böreğimi bir gün sonra kızarttım,harika oldu.kızarmış halinin resimlerini çekmek aklıma geldiğinde börekler bitmişti :)daha önceden sarıp derin dondurucuda saklayabilirsiniz.

AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...